Uvjeti kupnje

 1. OPĆE ODREDBE
  Internetska stranica www.jurisevic.com je u vlasništvu OPG Diego Jurišević, OPG Diego Jurišević omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.jurisevic.com koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja.
  Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice jurisevic.com. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice jurisevic.com u skladu s njima.
  Pristup na internetske stranice www.jurisevic.com ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole OPG Diego Jurišević. koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.
  Korisnik može svoje upite i komentare poslati pisanim putem, poštom ili e-mailom, a OPG Diego Jurišević. će poslati pisani odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.
 2. OSNOVNI POJMOVI
  U smislu ovih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod posredstvom web stranice jurisevic.com.
  Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.
 3. OSOBNI PODACI I POSLOVNA SPOSOBNOST
  Za posjet stranicama i valjanu narudžbu proizvoda osoba mora biti starija od 18 godina.
  Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.
  jurisevic.com zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta prodaje te iste može promijeniti bez prethodne najave.
 4. CIJENA
  OPG Diego Jurišević se obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).
  OPG Diego Jurišević će, sukladno svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju po cijeni koja je niža od cijene tih proizvoda u redovnoj prodaji, te se isto obvezuje jasno vidljivo i čitljivo označiti i navesti duljinu trajanja akcijske prodaje.
  Nakon isteka roka akcijske prodaje, OPG Diego Jurišević neće primati narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.
 5. PODACI O PROIZVODIMA I RASPOLOŽIVOST PROIZVODA
  Podaci o proizvodima na www.jurisevic.com sačinjeni su temeljem interne baze podataka.
  Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. OPG Diego Jurišević posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.
  U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka
OPG Diego Jurišević se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).
OPG Diego Jurišević neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.
Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici OPG Diego Jurišević i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
OPG Diego Jurišević se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a jurisevic.com te na sve stranice unutar jurisevic.com domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na jurisevic.com domeni, za koje stranice jurisevic.com nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice jurisevic.com ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.
Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima OPG Diego Jurišević neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.